A.S.S. Unirea

Mândria de a fi "UNIRIST"

Viorel Paizan

Ce sentiment ai încercat, încerci sau vei încerca, ori de câte ori s-a întâmplat, se întâmplă sau se va întâmpla să fii întrebat: Eşti elev la Unirea?, Ai terminat la Unirea?, În ce an ai terminat la Unirea?, Ce profesori ai avut la Unirea?, Ai intrat la Unirea?, Când ai întâlnirea promoţiei la Unirea?...şi întrebările pot continua.

Un lucru este sigur. Este un sentiment unic care îţi trezeşte fiori, întotdeauna galben-vişinii. Familia „uniriştilor " este întinsă pe tot globul. Dar întotdeauna „acasă" va însemna clădirea din str. Cezar Bolliac nr. 15 din Focşani.

Anul 2005 a adus în familia noastră o mare bucurie, Dumnezeu a făcut ca după aproape 10 ani să avem în sfărşit o sală nouă de educaţie fizică şi sport (inaugurarea oficială a avut loc în luna august 2005). Un moment istoric în viaţa colegiului nostru. Ne gândim şi acum la promoţiile care au suferit din acest punct de vedere. Noi, catedra de educaţie fizică şi sport, le promitem că atunci când vor veni la întâlnirile de promoţie, vom face o lecţie de educaţie fizică şi sport în noua sală pentru a recupera timpul pierdut.

Mai mult...>>

 

Cupa "1 Decembrie" 2017

La mulți ani România! La mulți ani CNU!

 Dipmoma 1Decembrie 2017  Dipmoma 1Decembrie 2017 2 Dipmoma 1Decembrie 2017 4
 

Cerc pedagogic - semestrul I, 2017-2018

                      Dipmoma 1Decembrie 2017 3
 

Campionatul Mondial de Șah pentru Tineret

CĂTĂLIN LUCIAN PĂTRAȘCU (clasa XII-a C la CNU) a participat la Campionatul Mondial de Șah  pentru Tineret de la Montevideo în Uruguay și s-a clasat  pe locul 24 in luna octombrie, 2017! El a reprezentat cluburile CSM FOCȘANI 2007 si  ASS  UNIREA FOCȘANI! 

MÂNDRU CĂ SUNT UNIRIST, CA ACEST ELEV ȘAHIST!
 
            C PATRASCU SDV  C PATRASCU SAH      IMG 20170929 WA0001
 

Ioan Gavrilescu

Ioan Gavrilescu, uniristul din promotia 1957, fostul presedinte al Oltchim Rm. Valcea, un simbol al Colegiului National Unirea Focsani si al catedrei de educatie fizica si sport de la Unirea din Cezar Bolliac nr. 15 si al Vrancei!

                      GAVRILESCU PAIZAN
 

Tenis de masă 2017

Elena Șerban, campioana uniristă la tenis de masa și profesorii Carmen Grosu și Viorel Paizan, CNU, iunie 2017

                      Tenis 2017
 
Mai multe articole..