A.S.S. Unirea

Mândria de a fi "UNIRIST"

Viorel Paizan

Ce sentiment ai încercat, încerci sau vei încerca, ori de câte ori s-a întâmplat, se întâmplă sau se va întâmpla să fii întrebat: Eşti elev la Unirea?, Ai terminat la Unirea?, În ce an ai terminat la Unirea?, Ce profesori ai avut la Unirea?, Ai intrat la Unirea?, Când ai întâlnirea promoţiei la Unirea?...şi întrebările pot continua.

Un lucru este sigur. Este un sentiment unic care îţi trezeşte fiori, întotdeauna galben-vişinii. Familia „uniriştilor " este întinsă pe tot globul. Dar întotdeauna „acasă" va însemna clădirea din str. Cezar Bolliac nr. 15 din Focşani.

Anul 2005 a adus în familia noastră o mare bucurie, Dumnezeu a făcut ca după aproape 10 ani să avem în sfărşit o sală nouă de educaţie fizică şi sport (inaugurarea oficială a avut loc în luna august 2005). Un moment istoric în viaţa colegiului nostru. Ne gândim şi acum la promoţiile care au suferit din acest punct de vedere. Noi, catedra de educaţie fizică şi sport, le promitem că atunci când vor veni la întâlnirile de promoţie, vom face o lecţie de educaţie fizică şi sport în noua sală pentru a recupera timpul pierdut.

Mai mult...>>

 

Ioan Gavrilescu

Ioan Gavrilescu, uniristul din promotia 1957, fostul presedinte al Oltchim Rm. Valcea, un simbol al Colegiului National Unirea Focsani si al catedrei de educatie fizica si sport de la Unirea din Cezar Bolliac nr. 15 si al Vrancei!

                      GAVRILESCU PAIZAN
 

Tenis de masă 2017

Elena Șerban, campioana uniristă la tenis de masa și profesorii Carmen Grosu și Viorel Paizan, CNU, iunie 2017

                      Tenis 2017
 

In Memoriam Nazare Valentin

IN MEMORIAM profesor Nazare Valentin si clasa a IX-a F in anul 1973 de la Liceul Unirea Focsani la o ora de educatie fizica. Dumnezeu sa-l odihneasca ...

 

                      Nazare Valentin
 

Programul sportiv 27-31 martie 2017

Programul sportiv la CNU în Săptămâna Altfel, 27-31 martie 2017

 

Cupa Coca-Cola 2017

 Colegiul Național "Unirea" la Cupa Coca-Cola Minifotbal licee 2017

            1   2     3
 
Mai multe articole..