A.S.S. Unirea

Mândria de a fi "UNIRIST"

Viorel Paizan

Ce sentiment ai încercat, încerci sau vei încerca, ori de câte ori s-a întâmplat, se întâmplă sau se va întâmpla să fii întrebat: Eşti elev la Unirea?, Ai terminat la Unirea?, În ce an ai terminat la Unirea?, Ce profesori ai avut la Unirea?, Ai intrat la Unirea?, Când ai întâlnirea promoţiei la Unirea?...şi întrebările pot continua.

Un lucru este sigur. Este un sentiment unic care îţi trezeşte fiori, întotdeauna galben-vişinii. Familia „uniriştilor " este întinsă pe tot globul. Dar întotdeauna „acasă" va însemna clădirea din str. Cezar Bolliac nr. 15 din Focşani.

Anul 2005 a adus în familia noastră o mare bucurie, Dumnezeu a făcut ca după aproape 10 ani să avem în sfărşit o sală nouă de educaţie fizică şi sport (inaugurarea oficială a avut loc în luna august 2005). Un moment istoric în viaţa colegiului nostru. Ne gândim şi acum la promoţiile care au suferit din acest punct de vedere. Noi, catedra de educaţie fizică şi sport, le promitem că atunci când vor veni la întâlnirile de promoţie, vom face o lecţie de educaţie fizică şi sport în noua sală pentru a recupera timpul pierdut.

Mai mult...>>

 

Echipa de baschet băieți, 2019-2020

            Baschet 2020   

La un an de la reformarea echipei de baschet băieți liceu, locul III pe municipiu. Proiectul merge mai departe. UNIREA !

 

O.N.S.Ș, - etapa județeană - Șah, 2020

            Sah 2020   
 

Cupa Promoțiilor Uniriste

            Cupa1    Cupa2
Cupa Promoțiilor Uniriste - Memorialul prof. Zigmund Lupu, la fotbal, a ajuns la ediția a XIV-a,  în 2019! 
La mulți ani!
 

Echipa de fotbal a CNU 2019-2020

            Echipa Fotbal 2019   
 

Echipa de baschet CNU, băieți liceu, an școlar 2018-2019

            Baschet 2018 2019   
 
Mai multe articole..