A.S.S. Unirea

Mândria de a fi "UNIRIST"

Viorel Paizan

Ce sentiment ai încercat, încerci sau vei încerca, ori de câte ori s-a întâmplat, se întâmplă sau se va întâmpla să fii întrebat: Eşti elev la Unirea?, Ai terminat la Unirea?, În ce an ai terminat la Unirea?, Ce profesori ai avut la Unirea?, Ai intrat la Unirea?, Când ai întâlnirea promoţiei la Unirea?...şi întrebările pot continua.

Un lucru este sigur. Este un sentiment unic care îţi trezeşte fiori, întotdeauna galben-vişinii. Familia „uniriştilor " este întinsă pe tot globul. Dar întotdeauna „acasă" va însemna clădirea din str. Cezar Bolliac nr. 15 din Focşani.

Anul 2005 a adus în familia noastră o mare bucurie, Dumnezeu a făcut ca după aproape 10 ani să avem în sfărşit o sală nouă de educaţie fizică şi sport (inaugurarea oficială a avut loc în luna august 2005). Un moment istoric în viaţa colegiului nostru. Ne gândim şi acum la promoţiile care au suferit din acest punct de vedere. Noi, catedra de educaţie fizică şi sport, le promitem că atunci când vor veni la întâlnirile de promoţie, vom face o lecţie de educaţie fizică şi sport în noua sală pentru a recupera timpul pierdut.

Mai mult...>>

 

O.N.S.Ș. Cros etapa județeană 2022

 

O.N.S.Ș 2022 - tenis de masă licee

Etapa judeteana ONSS tenis de masa licee 2022:
Laura Boubatran - loc 2
Eduard Bobeica - loc 3

            3    4     
 

O.N.S.Ș. 2022 - badminton gimnaziu

Maria Necula și Alexandru Ștefan - clasa a V -a B, au primit premiile de la etapa județeană a ONSS la badminton gimnaziu, de la dnul prof. Marius Zaharia, președintele comisiei. - 14 aprilie 2022
Viitorul sună bine !

            1    2     
 

O.N.S.Ș 2022 - baschet

     Echipa baschet 2022           Baschet 2022     
 

ASS „Unirea” Focșani

Anul școlar 2018 - 2019 a fost bogat în premii pentru ASS Unirea Focșani!

CN Unirea Focșani, campioni județeni la volei fete licee și fotbal băieți liceu!
 
Mai multe articole..