Alte scheme de certificare ECDL - Profilul ECDL pentru viaţă

Candidatul îşi poate dezvolta permanent Profilul ECDL,  obţinând noi certificări ECDL. 

ECDL STARTeste o certificare a competenţelor digitale care se constituie din patru module separate ce acoperă competenţele şi ariile de cunoaştere IT cheie:Utilizarea computerului*, Instrumente online*, Editare de text*, Calcul tabelar*.                      

*Windows 7/8; Microsoft Office 2003/2007/2010/2013; Testare: automată online; Simulări disponibile: online 

ECDL STANDARD  este certificarea căreia ii corespund 7 module ECDL şi care se constituie din cele patru module ECDL Start plus trei module adiţionale la alegere, astfel încât să se dezvolte şi să se certifice competenţa digitală. 

Cele 3 module adiţionale pot fi alese dintre următoarele module ECDL Standard: Prezentări*, Baze de date*, IT Security*, Web Editing**, Image Editing***, 2D CAD****.

* Microsoft Office 2003/2007/2010/2013; Testare: automată online; Simulări disponibile: online

** KompoZer; Testare: automată online  Simulări disponibile: online

***Gimp  Testare: automată online  Simulări disponibile: online 

****AutoCAD/ AutoCAD LT/Solid Edge; Testare: manuala; Simulări disponibile: manual

ECDL AVANSAToferă cunostinţele necesare certificării la un nivel superior în utilizarea unor aplicaţii specifice pe modulele: Editare de text Avansat*, Calcul tabelar Avansat*, Baze de date Avansat*, Prezentări Avansat* 

* Microsoft Office 2003/2007/2010/2013; Testare: automată online; Simulări disponibile: online

 Câte un permis ECDL AVANSAT se obţine după promovarea fiecărui modul ECDL Avansat.

 ECDL EXPERT se obţine prin promovarea şi certificarea oricăror 3 module ECDL Avansat.

 

ECDL PROFIL DIDACTICse adresează cadrelor didactice care, deţinând acest permis,  doresc să beneficieze de oportunitatea obţinerii unui număr de credite profesionale transferabile. Permisul ECDL PROFIL DIDACTIC se obţine în urma promovării a 6 module fixe obligatorii: Utilizarea computerului*, Instrumente online*, Editare de text*, Calcul tabelar*, Baze de date*, Prezentări*.

* Windows 7/8; Microsoft Office 2003/2007/2010/2013; Testare: automată online; Simulări disponibile: online 

Programele analitice ECDL aferente fiecărui tip de certificare ECDL sunt disponibile pe www.ecdl.ro .

 

Înscrierea 

Vă puteţi înscrie în programul ECDL în orice moment pe www.ecdl.ro prin completarea Formularului de înregistrare şi achiziţionând apoi o Serie unică de înscriere ECDL.

Durata obţinerii certificării 

Perioada de obţinere a unei certificări ECDL depinde de tipul de certificare ales, de nivelul de competenţă al fiecărui candidat şi de nevoia de a urma sau nu cursuri în vederea susţinerii acestor examene. 

Candidaţii nu au obligaţia de a urma un curs de pregătire înainte de a se înscrie în programul de certificare ECDL şi de a susţine examenele. 

Certificarea ECDL

După promovarea tuturor examenelor aferente tipului de certificare ECDL ales, candidatul solicită Permisul ECDL corespunzător către centrul de testare ECDL unde a finalizat examenele. Permisul ECDL este valabil pe o perioadă nedeterminată.

Autenticitatea unui Permis ECDL se poate verifica contactând direct ECDL ROMANIA la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  

Alegeţi certificarea ECDL de care aveţi nevoie şi intraţi în programul internaţional de certificare a competenţelor digitale! 

Contact:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ,  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza